Skip to content

Stage lopen bij Betty Blocks

Netherlands, Noord-Holland, AlkmaarInterships

Job description

Stage lopen Betty Blocks

Ben je opzoek naar een uitdagende HBO stage bij een gave en innovatieve organisatie voor februari 2023? Wij bieden jou de kans om bij ‘s werelds eerste no-code platform een meewerk/afstudeerstage te lopen. Je vervult dan niet alleen de rol als stagiair(e), maar je wordt gezien als een volwaardig lid van het team! Een stage binnen Betty Blocks is de kans om jouw talent verder te ontwikkelen.


Wie zijn wij?

Wij zien onszelf als een gedreven, energieke en hardwerkende groep vrienden, die gepassioneerd zijn in wat wij doen: het ontwikkelen van applicaties zo eenvoudig maken als fietsen. Met ons no-code platform kunnen organisaties over de hele wereld applicaties maken die de problemen oplossen waarmee ze momenteel in hun unieke situaties mee worden geconfronteerd. Ons doel is dat in 2023 iedereen een applicatie kan bouwen. 'Hoe kunnen we bouwen makkelijker maken' is de basis van alles wat we doen. Dit doen wij met ruim 170 collega’s vanuit ons mooie Google-like hoofdkantoor vlakbij het centrum- en naast het station van Alkmaar.


Binnen Betty Blocks hebben wij ruimte voor meerdere stagiaires die wil bijdragen aan het succes van onze snel groeiende organisatie. Wij hebben de volgende mogelijkheden voor gedreven en enthousiaste stagiaires:

1. No Code Developer / Business engineer
Niet elke klant is in staat om direct zijn applicaties zelf te bouwen, daarom bouwen wij ter ondersteuning van onze klanten, uitleenlopende maatwerk applicaties op basis van ons No Code Platform.


Je gaat samen met je team aan de slag met het ontwikkelen van uiteenlopende applicaties voor onze opdrachtgevers. Als No-Code Developer ben jij verantwoordelijk voor het technische aspect van deze oplossing en bouw je voor onze klanten, zonder te programmeren, webapplicaties op het Betty Blocks platform. Sommige oplossingen hebben hebben een hoge behoefte aan maatwerk, in dat geval biedt ons platform de mogelijkheid om terug te vallen op custom code, in de meeste gevallen gebruiken we hiervoor React.

2. Product Development stage
Je komt terecht in een internationaal team van enthousiaste en gedreven mensen. Het scrum team bestaat - naast developers - uit testers, designers, een product owner en scrum master. Elk team is van A-Z verantwoordelijk voor zijn eigen domein binnen het No-Code platform Betty Blocks. Jouw ideeën in dit team worden zeer gewaardeerd en je kunt echt het verschil maken bij de verdere ontwikkeling van ons platform!


Als stagiaire bij het product development team werk je dagelijks aan het verbeteren van de No-Code experience van onze eindgebruikers. Op een doorsnee dag code je een deel van je tijd in bijvoorbeeld Elixir, Typescript, Node.JS of React, waarna je een collega helpt, om je vervolgens in een performance-vraagstuk te verdiepen. Maar eigenlijk kennen wij geen doorsnee dagen.

3. Sales stage
Word jij warm van klantcontact en ben jij communicatief sterk in zowel Nederlands en Engels? Dan is deze Sales stage iets voor jou! Als stagiaire binnen de afdeling Sales ga je bezig houden met het genereren en kwalificeren van leads voor het Betty Blocks Platform. Op basis van deskresearch doe je onderzoek naar de markt en de verschillende accounts, hier zet je vervolgens een strategie voor op om nieuwe leads te genereren.


Jouw zwaartepunt als Sales Stagiaire ligt op het eerste gedeelte van het sales proces. Je benadert prospects proactief via telefoon, LinkedIn, email en het plannen van verschillende type meetings. Tijdens deze contactmomenten ben jij constant bezig om een completer beeld te krijgen van de prospect en hem zodoende verder te brengen in het sales traject. Als stagiaire op de Sales afdeling kom je in een jong, gedreven en enthousiast team waarbij je samenwerkt met Sales Development Representatives en Account Executives. Daarnaast ben je bezig met een aansluitend en relevante opdracht/onderzoek.

4. Marketing stage
Ben jij op zoek naar een uitdagende online growth marketing stage met veel verantwoordelijkheid en word jij warm van de termen SEO, SEA, Analytics, Email marketing, Sales funnels, Social Media and Copywriting? Dan is dit je kans! Als Marketing stagiaire ga je kennismaken met de wereld van tech-startups, software as a service, no-code development en en ben je daarnaast bezig met growth hacking, online marketing, copywriting voor social media en onze blog.


Je komt in een enthousiast team met onze advertentie specialisten, copywriter, grafisch vormgever, growth hacker en SEO specialist. In je stage ga je werken met agile methoden, data gedreven experimenten en duik je in onze analytics.

Staat jouw perfecte stageplek hier niet tussen maar lijkt het je toch interessant om voor Betty Blocks stage te komen lopen? Stuur dan een open sollicitatie en een van onze Recruiters gaat samen met jou op zoek naar de juiste afdeling of opdracht.

Job requirements

Wie ben jij?

  • Een tweede of derdejaars student die binnenkort wilt starten aan een meewerkstage óf een hbo afstudeerstage. Je volgt de studie Business IT & Management, (Technische) Informatica, Marketing, Economie of een andere relevante opleiding;

  • Jij vindt jouw eigen ontwikkeling enorm belangrijk en wilt het maximale uit je stage halen;

  • Indien een afstudeerstage ben je bereid om naast je scriptie een aantal dagen mee te werken.


Wat bieden wij?

  • Een stagevergoeding van €350 euro per maand;

  • Een omgeving waar je meewerkt aan echte projecten, veel leert tijdens je stage en je echt onderdeel van het team bent;

  • Macbook waar je tijdens je stage op kunt werken;

  • Elke dag een compleet verzorgde lunch, vrijdagmiddagborrels en andere personeelsfeestjes waar je u tegen zegt;

  • Een gaaf kantoor op 10 minuten lopen van station Alkmaar;

  • In het geval van een afstudeerstage: Veel kansen om bij Betty Blocks te komen werken na je stage.


Interesse of vragen?
Kijk op www.bettyblocks.com voor meer informatie over het platform en kijk op jobs.bettyblocks.com voor meer informatie over werken-of-stage bij Betty Blocks.

Interesse? Solliciteer via onderstaande button, onze Recruiter Melissa neemt zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.


or