Skip to content

Stagiair(e) Human Resources

Netherlands, Noord-Holland, AlkmaarHuman Resources

Job description

Op onze HR afdeling hebben we vanaf september plek voor een HR stagiaire die wil bijdragen aan het succes van een snel groeiende organisatie! 

Je wordt onderdeel van het HR team, bestaande uit een HR Adviseur, twee Recruiters, een HR Manager en een coach. Hoe meer je laat zien, hoe meer je kan en mag gaan doen! Denk hierbij aan projecten als het up to date houden van het personeelshandboek, het administratieve proces rondom in- en uitdiensttreding van medewerkers, het beantwoorden van vragen van onze medewerkers, het uitvoeren van een medewerkerstevredenheidsonderzoek en het bedenken van ludieke acties om onze medewerkers te verrassen. Daarnaast kun je ook presentaties gaan geven op de eerste werkdag van een nieuwe werknemer of gesprekken rondom in-, door- en uitstroom bijwonen.

Bij Betty Blocks wordt initiatief enorm gewaardeerd! Geef vooral aan wat je wilt leren en doen tijdens je stage en dan gaan we ervoor zorgen dat dat gebeurt!


Job requirements

Wie ben jij?

  • Een tweede of derdejaars hbo student die per september wilt starten aan een meewerkstage óf een hbo afstudeerder die naast het verrichten van een tof HR onderzoek enkele dagen wil meewerken om ervaring op te doen;

  • Jij vindt jouw eigen ontwikkeling enorm belangrijk en wilt het maximale uit je stage halen;

  • Je wilt ervaring opdoen in een snel (internationaal) groeiend bedrijf, met toffe uitdagingen op het gebied van HR.Wat bieden wij?

  • Een stagevergoeding van €350 euro per maand;

  • Een omgeving waar je daadwerkelijk veel leert tijdens je stage en je echt onderdeel van het team bent;

  • Vrijdagmiddagborrels, buffels en andere personeelsfeestjes waar je u tegen zegt;

  • In het geval van een afstudeerstage: Veel kansen om daarna bij Betty Blocks te blijven.


More information:

For more information about this vacancy you can contact our Recruiter Perry Hofman via perry.hofman@bettyblocks.com or by phone on +31625778375

or